Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Visning av Konstgruppen Fuls antinationalistiska Tal till nationen - Umeå

Datum: 
3 september 2022
Tid: 
18:15-21:00
Plats/Lokal: 
Kulturhuset Klossen
Stad: 
Umeå

OBS ANMÄLAN STÄNGD - men drop-in platser finns kvar

Lesbisk Frukost Umeå bjuder i samarbete med Studiefrämjandet Västerbotten in till en livesändning av konstgruppen Fuls antinationalistiska föreställning Tal till nationen

 

Till visningen finns det 40 bokningsbara platser, och ytterligare några drop-in platser utifrån hur mycket plats vi har. Om du anmält dig men vet att du inte kan komma, maila oss på umea@lesbiskmakt.nu så kan vi öppna upp din plats för en ny bokning igen.

Bokningen är öppen för allmänheten, men bli gärna medlem i Lesbisk Makt här.

Dörrarna öppnas 18:15 och insläppet stänger 18:50. Själva visningen börjar 19:00. 

Om verket:

Inför valåret 2022 följer konstgruppen FUL upp föreställningarna "Europa Europa" och "Mödrars manifest" med sin nya föreställning "Tal till nationen" tillsammans med musikern Sara Parkman. Tal till nationen är ett antinationalistisk verk och är en del av ett större projekt kring yttrandefrihet och konstnärlig frihet. Den framförs av skådespelarna Timimie Märak, Alejandra Goic och Ellen Nyman, tillsammans med flera musiker och en kör ledd av Sara Parkman. Föreställningen spelas på Ställbergs gruva i Bergslagen slutet av sommaren 2022. Den sista föreställningen den 3e september kommer att livesändas till ett antal utvalda platser i hela landet via bl a Folkets hus och Parker.

Om Ful:

Ful är en queerfeministisk konstgrupp, som genom en intersektionell förståelse för konsthändelsen gör performances, scenkonst, utställningar, publikationer och curerar samtal och möten.